torstai 19. heinäkuuta 2018

Ajatuksia Askartelutapahtumista #4

Askartelutapahtumista tulee ensimmäiseksi itselle mieleen se Fiilis, se monen asian summa, joka rakentuu puheen sorinasta ja naurun pyrskähdyksistä ja ihanasta kiireettömyyden tunteesta. Siinä on ripaus riemua ja aimo annos ystäviä, ehkä vähän shoppailua ja ehdottomasti kuulumisien vaihtoa ja sopiva annos hulluttelua ja mikä parasta silloin saa askarrella. Siis luvan kanssa ja yömyöhään. Saa olla luova ja toisaalta, jos siltä tuntuu saa vain olla, sillä mitään tulostavoitteita ei ole. Askartelutapahtuma on akkujen lataamista parhaimmassa muodossa. 



Ainoa mieleen tuleva asia, joka saattaa aiheuttaa ajoittain pientä tuskaa on pakkaaminen. Lähinnä kysymys on siitä kuinka pakata riittävästi, mutta samalla riittävän vähän. Eli kuinka paljon tavaraa haluaa kantaa siten, että kaikki semmoinen olisi mukana, mitä tahtoo tapahtumassa tehdä. Onneksi on kauppiaita, joilta tehdä paikanpäällä tarvehankintoja (ja heräteostoksia) ja mikäli se lyijykynä ei taaskaan tule pakatuksi mukaan yrityksestä huolimatta on yleensä paikanpäällä joku, joka auttaa ja lainaa pahimpaan pulaan. :)
Aijai, niin kovasti odotan jo syyskuun Craftaamoa, jotta saa taas annoksen tätä ihanaa fiilistä ja pääsee näkemään ystäviä, jotka saapuvat ympäri Suomea. <3 

Vietetään ihana kesä ja alkusyksystä tavataan!
-Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti