torstai 2. elokuuta 2018

Metsänhenki - kurssin esittely


hauska canvas-projekti „Metsänhenki“,
 

Hei kaikki, ohessa lyhyesti muutama sana ˋMetsänhenkí projektista. Projektin ideana on kerätä esimerkiksi muutama kivi, käpy tai oksa luonnosta. Toki projektin lähtökohdaksi voi valita myös erilaisia muttereita, ruuveja tai pulttejakin. Riippuen omasta mausta ja siitä, mikä itsestä tuntuu sopivan projektin keskipisteeksi. Minä kerään matkoilla ja kävelylenkeillä erilaisia kiviä, simpukoita, oksia ja erilaisia pikkuesineitä juuri tällaisia projekteja varten.

Oma tauluni on rakennettu pienen oksanpätkän ja etelänmatkalta mukaan löytyneen kiven pohjalta. Ne muistuttavat minua hyvistä ajoista ja niistä voi rakentaa vaikka minkätyylisen keskipisteen työhön. Voitte siis vapaasti valita nämä ˋlöytöesineet´ sen mukaan mikä teitä miellyttää ja rakennamme sitten kurssilla yhdessä löytömateriaaleista vaikka metsänhengen, suojelusenkelin tai jotain abstaktimpaa.

Näin jokaisesta projektista tulee oman näköisensä. Käytämme muuten taulun rakentamiseen Canvas Corp Brandsin ja Tonic Studios tuotteita sekä teemme hauskoja kuvioita sabluunoilla.

Jos et siis innostu enkeleistä, voit valita erilaisen lähtökohdan taulun tekemiseen muuttamalla omavalintaisia aloituselementtejä. Nyt kesäpuhteiksi siis kaikki keräämään erilaisia löydettyjä elementtejä luonnosta, verstaasta tai vaikka omasta korurasiasta. Odotan innolla mitä kivaa keksitte omaksi lähtökohdaksi tälle kurssille!!!!

Nähdään kurssilla,
Sanna


Sunnuntaina 23.9.18 klo 9-12  

 Hinta 37 € 


Tällä kurssilla on paikkoja 11 - joten varaa omasi nyt!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti