torstai 4. huhtikuuta 2019

Kauppa # 4 - LaLa&Poo

https://shop.lalapoo.fi/password
Olemme Ann-Mari Jaala ja Satu Järvinen, LALA&POOn kauppiaat. Puotimme myy plannerointiin soveltuvia tarroja sekä muuta pientä ja ihanaa kaunistamaan planneriasi.
Olemme harrastaneet paperiaskarteluja pitkään, kalenterituunailun myötä totesimme ettei kivoja plannertarroja ei ole koskaan liikaa ja näin jo tavaksi muodostuneiden viikoittaisten vaahtokarkkikaakaoiden äärellä syntyi idea yhteisestä pienestä tarraputiikista. 


Pidämme putiikkia pienimuotoisesti oman työn ohessa, harrastuspohjalta. Tarrojen piirtäminen, suunnittelu, tulostaminen ja leikkaaminen ovat kovin aikaa vievää puuhaa ja tästä syystä verkkokauppamme onkin avoinna vain viikon ajan kuukaudessa. Näin pystymme hallitsemaan tarravarastot ja tilaukset.
Aukioloajankohdista ilmoitamme aina facebook -ryhmässämme tai instagramissa.

Piirrämme osan tarroista itse mutta käytämme myös ostettua grafiikkaa tuotteissamme.
Tuotteet vaihtelevatkin joka kuukausi joten valikoimaa kannattaa pitää silmällä jatkuvasti. Tämä mahdollistaa myös asiakkaiden toiveiden toteuttamisen, toivommekin siis ehdotuksia tuotteista ja tarrojen aiheista. 

Koska toimimme pienimuotoisesti joten olemme hyvin harvoin mukana messuilla tai tapahtumissa. Craftaamossa olimme mukana myös viime vuonna ja tapahtuma oli aivan ihana, oli myös ilo tavata kasvotusten asiakkaitamme. Päätimme siis lähteä mukaan myös tänä vuonna.

Muista kurkata puodin sivut osoitteessa Lalapoo.fi
Meitä voi seurata myös instagramissa (linkki www.instagram.com/lalaandpoo)
ja facebookin ryhmässä (https://m.facebook.com/groups/164440744191776).
Puodin sivuilla kannattaa käydä erityisesti kurkkaamassa kuukausittaiset ilmaiset tulostettavat ja tilata meidän uutiskirje.

Syksyllä nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti