torstai 8. elokuuta 2019

Craftaamon haaste #4 / 2019

💜 💜 💜 💜 💜
Craftaamon haaste #4 / 2019
 

Haasteena tällä kertaa ystävyys!

Inspiroidu haasteesta ja tee paperiaskartelutyö!
Osallistumissohjeet postauksen lopussa!
#ystävyys

Tervetuloa mukaan

Nanna


💜 💜 💜 💜 💜
Tervetuloa tutustumaan Craftaamon taitavaan Design Team'iin.
He ovat myös inspiroituneet kesästä!
 
 Ystävyyttä pitää ja kannattaa vaalia.Pitkä välimatkakaan  ei myöskään erota ystäviä.Tosi ystävään voi aina luottaa tapahtui mitä tahansa ja välillä pelkkä kädestä pitäminen voi auttaa jos tuntuu että maailma potkii päähän. Elämä ei ole aina pelkkää ruusuilla tanssimista.

 
 
 Tämänkertaisen haasteen aihe "ystävyys" on täydellinen ja se kulminoituu Craftaamossa. Askartelu -harrastus on tuonut monelle meistä lukuisia uusia ystäviä ja Craftaamossa näemme toisiamme taas pitkästä aikaa.

Haasteeseen tein skräppi -leiskan, johon valitsin valokuvan minusta ja ystävästäni Merjasta, jonka kanssa olemme tunteneet jo lähes 20 vuotta. Leiskan väreiksi vaitsin meidän kummankin lempivärit: Merjan vihreän ja minun pinkin. Tim Holtzin tarratekstikin sopii tähän kuin nakutettu: Se on ihan yhtä kreisi kuin mekin!

 
 Heinäkuussa eräässä toisessa tiimissä, jossa olen, oli haasteena "mail art". Se innosti minut laittamaan kortteja matkaan tavallista enemmän ja jatkoin teemaa tähän haasteeseen. Kaksi kaveria sai kortin kumpainenkin! Liian harvoin tulee laitettua jotain näin fyysistä matkaan, useimmiten vaan WhatsAppia tai Messengeriä käyttäen jotain. Kortti kuitenkin on kouriintuntuvampi ja varmasti ilostuttaa tänä sähköisen viestinnän aikakautena!
 
 Heidi Kortesoja

Mikä onkaan ihanampi tapa muistaa rakkaita ystäviä, kuin antaa omatekemä ja juuri hänelle tehty kortti! Tässä juurikin yksi sellainen.Ystäviä tarvitaan aina!
Ystävyys on yksi elämän tärkeimpiä elementtejä. Se tekee elämästä rikkaan ja henkisesti vahvamman. Parhaita on ystävät, joiden näkeminen tauon jälkeen tuntuu kuin aikaa välissä ei olisikaan.

 💜 💜 💜 💜 💜

Osallistua voit 25.8.19 klo 24.00 asti.

Arvontavoitto  💜 💜 💜 💜 💜

Osallistua voit kahdella eri tapaa:
 
 JOKO
 Liitä kuvasi Craftaamon facebook ryhmään HAASTE osioon

TAI  

Julkaiset työsi kuva avoimessa foorumissa (blog, insta, face tms)
ja liitä kuvastasi linkki tähän alla olevaan Inlinkz kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti