Sivut

torstai 8. elokuuta 2019

Craftaamon haaste #4 / 2019

💜 💜 💜 💜 💜
Craftaamon haaste #4 / 2019
 

Haasteena tÀllÀ kertaa ystÀvyys!

Inspiroidu haasteesta ja tee paperiaskartelutyö!
Osallistumissohjeet postauksen lopussa!
#ystÀvyys

Tervetuloa mukaan

Nanna


💜 💜 💜 💜 💜
Tervetuloa tutustumaan Craftaamon taitavaan Design Team'iin.
He ovat myös inspiroituneet kesÀstÀ!
 
 YstĂ€vyyttĂ€ pitÀÀ ja kannattaa vaalia.PitkĂ€ vĂ€limatkakaan  ei myöskÀÀn erota ystĂ€viĂ€.Tosi ystĂ€vÀÀn voi aina luottaa tapahtui mitĂ€ tahansa ja vĂ€lillĂ€ pelkkĂ€ kĂ€destĂ€ pitĂ€minen voi auttaa jos tuntuu ettĂ€ maailma potkii pÀÀhĂ€n. ElĂ€mĂ€ ei ole aina pelkkÀÀ ruusuilla tanssimista.

 
 
 TĂ€mĂ€nkertaisen haasteen aihe "ystĂ€vyys" on tĂ€ydellinen ja se kulminoituu Craftaamossa. Askartelu -harrastus on tuonut monelle meistĂ€ lukuisia uusia ystĂ€viĂ€ ja Craftaamossa nĂ€emme toisiamme taas pitkĂ€stĂ€ aikaa.

Haasteeseen tein skrÀppi -leiskan, johon valitsin valokuvan minusta ja ystÀvÀstÀni Merjasta, jonka kanssa olemme tunteneet jo lÀhes 20 vuotta. Leiskan vÀreiksi vaitsin meidÀn kummankin lempivÀrit: Merjan vihreÀn ja minun pinkin. Tim Holtzin tarratekstikin sopii tÀhÀn kuin nakutettu: Se on ihan yhtÀ kreisi kuin mekin!

 
 HeinĂ€kuussa erÀÀssĂ€ toisessa tiimissĂ€, jossa olen, oli haasteena "mail art". Se innosti minut laittamaan kortteja matkaan tavallista enemmĂ€n ja jatkoin teemaa tĂ€hĂ€n haasteeseen. Kaksi kaveria sai kortin kumpainenkin! Liian harvoin tulee laitettua jotain nĂ€in fyysistĂ€ matkaan, useimmiten vaan WhatsAppia tai MessengeriĂ€ kĂ€yttĂ€en jotain. Kortti kuitenkin on kouriintuntuvampi ja varmasti ilostuttaa tĂ€nĂ€ sĂ€hköisen viestinnĂ€n aikakautena!
 
 Heidi Kortesoja

MikÀ onkaan ihanampi tapa muistaa rakkaita ystÀviÀ, kuin antaa omatekemÀ ja juuri hÀnelle tehty kortti! TÀssÀ juurikin yksi sellainen.YstÀviÀ tarvitaan aina!
YstÀvyys on yksi elÀmÀn tÀrkeimpiÀ elementtejÀ. Se tekee elÀmÀstÀ rikkaan ja henkisesti vahvamman. Parhaita on ystÀvÀt, joiden nÀkeminen tauon jÀlkeen tuntuu kuin aikaa vÀlissÀ ei olisikaan.

 đŸ’œ 💜 💜 💜 💜

Osallistua voit 25.8.19 klo 24.00 asti.

Arvontavoitto



  💜 💜 💜 💜 💜

Osallistua voit kahdella eri tapaa:
 
 JOKO
 LiitĂ€ kuvasi Craftaamon facebook ryhmÀÀn HAASTE osioon

TAI  

Julkaiset työsi kuva avoimessa foorumissa (blog, insta, face tms)
ja liitÀ kuvastasi linkki tÀhÀn alla olevaan Inlinkz kautta.

Ei kommentteja:

LÀhetÀ kommentti