maanantai 18. helmikuuta 2019

Craftaamon 1. kurssinpitäjä 2019

Riikka Kovasin
  
Moikka! Nimeni on Riikka Kovasin. Olen Helsinkiin muuttanut turkulainen askartelija, jonka intohimo on sekatekniikka. Teen niin kortteja, skräppisivuja kuin kanvas- ja alteredprojektejakin.
Olen tehnyt käsitöitä koko ikäni, mutta tieni sekatekniikan pariin kulki skräppäämisen kautta. Sen aloitin kymmenisen vuotta sitten, sekatekniikka puolestaan imaisi mukaansa pari vuotta myöhemmin. Muistan vieläkin ensimmäisen skräppisivun, jossa käytin gessoa, lumitehosteainetta ja muitakin ”mömmöjä”. Sitä tehdessä yhtäkkiä tuli ajatus, joka sittemmin on ohjannut minua – ”se on vain paperia”. Sekatekniikassa minua kiehtoo kokeileminen, oman kädenjäljen jättäminen ja leikkiminen. Tekeminen onkin vähintään yhtä tärkeää minulle kuin valmis projekti.
Askartelu on minulle rakas harrastus ja tapa rentoutua. Nykyisin kokopäivätyönikin sivuaa erilaisia käsitöitä, mutta silti iltaisin ja viikonloppuisin on ihana kaivaa maalit, musteet ja ”mömmöt” esiin ja tehdä erilaisia projekteja. Olen ollut onnekas ja päässyt moniin tiimeihin. Tällä hetkellä kuulun mm. Prima Marketing ja 7 Dots Studio -yritysten tiimeihin. Olen myös Sizzixin Influencer sekä Finnabairin Brand Ambassador ja teen vierailijana töitä esim. Wow Embossing Powder ja AALL & Create -merkeille.
Minulta on tulossa kaksi kurssia Craftaamoon. Molemmissa leikitään sekatekniikalla, mutta tällä kerta paperipohjalla. Kurssit on luotu ihan Craftaamoa varten!
Lauantaina aloittelemme vintagetunnelmissa. Kurssilla tehdään sarja kortteja, joihin luodaan yksilölliset taustat gessolla, vesiväreillä, teellä ja musteilla. Päälle kerrostetaan pehmeitä elementtejä, kukkia ja kurssilla itse tehtyjä koristeita. Kurssilla käytetään myös Finnabairin tuotesarjaan kuuluvaa Texture Powder -ainetta ja metallivahoja.
Sunnuntaina sitten puolestaan katsotaan, mihin kaikkeen erilaiset kynät taipuvat. Kurssilla ei piirustella eikä edes paljoa kirjoitetakaan, mutta montaa erilaista piirrintä käydään läpi luoden sivu alusta alkaen. Sivun taustalle tehdään sekatekniikalla erilaisia kerroksia käyttäen niin kyniä, kohojauhetta kuin leimojakin. Päälle kerrostetaan papereita 7 Dots Studion uusimmista kokoelmista ja sivu viimeistellään tarrojen, teippien ja tietysti kynien avulla.
Molemmat kurssit sopivat hyvin sekä niin aloittelijoille kuin pidempään askarrelleillekin. Kurssien hintoihin sisältyy materiaalipaketti ja valta-osa käytettävistä materiaaleista. Perusaskartelutarvikkeet, kuten sakset ja kaksipuolinen teippi, on kuitenkin hyvä pakata mukaan. Tarkemmat tarvikelistat ja ohjeet tulevat osallistujille sähköpostitse.
Toivottavasti syksyllä nähdään!
Xoxo Riikka

💓 💓 💓 💓 💓
Riikkan kurssit Craftaamossa tarkemmilla tiedoilla julkaistaan torstaina 21.2.19 klo 15.00!
Kurssit sekä askartelupaikat tulevat myyntiin 4.3.19 klo 15.00!

💓 💓 💓 💓 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti