torstai 5. huhtikuuta 2018

Askartelupaikat tulleet myyntiin / Craftaamon 2. kurssinpitäjä 2018


Craftaamon askartelupaikat ovat myynnissä!

Klikkaa napista suoraan kauppaan....

https://holvi.com/shop/craftaamo/product/e650923c945b0dee7721c0d2f9c01e9d/

 Askartelupaikan hinta 75
(sis. alv 24 %)

Askartelupaikkaan kuuluu reilun kokoinen pöytäpaikka käyttöösi koko tapahtuman ajaksi sekä seuraavat ruokailut: Lauantaina lounas, päivällinen ja iltapala. Sunnuntaina lounas.

Varmista paikkasi ostamalla se NYT!!!

https://holvi.com/shop/craftaamo/


 💓 💓 💓 💓 💓

 Craftaamon Askartelutapahtumassa on paljon hienoja kursseja
tarjolla sekä upeita naisia kurssittajina.


Ilolla esittelen teille toisen kurssittajan...

Elina Strömberg


Hei, olen Elina Strömberg, vantaalainen paperiaskartelija, 
skräppääjä ja käsityöharrastaja. Mukava tavata!

Käsityöt eri muodoissaan ovat aina olleet minulle sydämen asia: Ensimmäiset neule-, virkkaus- ja ompelutyöt valmistuivat alle kymmenvuotiaana ja paperiaskarteluakin on tullut harrastettua jo yli 10 vuotta. Uusien tekniikoiden opiskelu on aina kiinnostanut minua ja minusta on tullut työväenopistojen kurssien vakiokävijä.

Skräppäys harrastukseni alkoi aika lailla sattumalta kesällä 2009. Netissä surffatessani avasin Inspiroidu-haastesivut ja viikoittaisten haastetöiden kautta skräppäysharrastukseen jäi nopeasti koukkuun. Miten hienon harrastuksen olinkaan löytänyt!

Oma tyylini on vuosien varrella kehittynyt, ja töissäni on nyt enemmän kerroksia sekä erilaisia tekstuuripintoja ja materiaaleja. Värien valintaan ja niiden yhteensovittamiseen sekä elementtien asetteluun käytän varsin paljon aikaa, ja aika harvoin askartelutyöni valmistuvat yhdessä illassa. Taitojen karttuminen tuntuu hyvältä ja palkitsevalta, eikä uuden oppiminen taida tässä harrastuksessa päättyä koskaan. Ideoita ja inspiraatiota ammennan muiden askartelijoiden blogeista, mutta pyrin myös pari kertaa vuodessa lähtemään ulkomaille kursseille ja messuille.

Arkipäivät kuluvat erilaisissa liiketoiminnan projektitehtävissä, ja askartelun aika on iltaisin ja viikonloppuisin. Rakas harrastus on vastapainoa työlle ja työstressi pysyy loitolla, kun saa sotkea sormet maaliin, suihkemusteeseen ja leimaväriin ja luoda jotain kaunista ja käsinkosketeltavaa.

Työskentely sekä kotimaisissa että kansainvälisissä design teameissa on tarjonnut hienoja tilaisuuksia omien taitojen haastamiseen sekä laajentanut askartelevien ystävien piiriä. Tuntuu mukavalta sanoa, että paperiaskartelu on ehdottomasti kansainvälisin harrastus, mitä minulla on koskaan ollut!

On hienoa päästä kurssittamaan ja jakamaan ideoita eteenpäin. 
Craftaamo-viikonloppuna järjestän kaksi kurssia:


 Lauantai-iltapäivänä askartelemme teemalla ”Kukkivat onnittelukortit”
Leimailemme, värjäämme musteilla, teemme kuviopintaa sabluunoilla, ja muutamme valkoisen askartelukartongin upeiksi, kerroksellisiksi onnittelukorteiksi!
HUOM! AIKATAULUN MUUTOS, 
aikaisemmasta aikataulusta poiketen kurssi siirretty iltapäivään!
Sunnuntaiaamun aloitamme pyörittämällä stanssauslaitteen kampea, ja koristelemme kortteja, kirjanmerkkejä ja vaikkapa art journal -sivuja stanssatuilla kollaasikuvilla

Molemmat kurssit sopivat sekä aloittelijoille että pidempään askartelua harrastaneille. Erityisiä työvälineitä tai tarvikkeita ei tarvitse hankkia – kaikki tarvittava löytyy kurssipaikalta! 

Toivottavasti tapaamme syksyllä Ikaalisissa!

Aurinkoisin terveisin,
Elina

Blogi ja muuta askarteluinspiraatiota Facebookissa:  https://www.facebook.com/ElinasArtsAndCrafts
Pinterest:  https://fi.pinterest.com/Elinas_Arts/

💓 💓 💓 💓 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti