torstai 12. huhtikuuta 2018

Craftaamon 3. kurssinpitäjä 2018

Craftaamon Askartelutapahtumassa on paljon hienoja kursseja
tarjolla sekä upeita naisia kurssittajina.


Ilolla esittelen teille kolmannen kurssittajan...

Piia Takalo

Olen Piia Takalo, nelikymppinen lapintyttö Levin juurelta Kittilästä.  Käsityöt on olleet sydäntä lähennä ihan pikkutytöstä saakka ja kokeillut olen kaikkea ompelusta ristipistoihin ja sisustustuunauksista koruaskarteluun. Noin 15 vuotta sitten paperiaskartelu sai minut otteeseensa kuitenkin niin tiukasti, että siitä tuli ensin tärkein harrastukseni ja lopulta myös työ.  Aluksi tein vain harrastuspohjalta ja  sivutoimisesti hommia Fiskarsille, Taika-lehdelle sekä muutamille maahantuojille ja valmistajille. Messujen, workshoppien ja demoilujen ohessa hankin sitten hiljalleen myös pientä oheismyyntivarastoa ja tästä homma pian kasvoikin sitten vähän kuin varkain ihan kokonaiseksi askartelukaupaksi.  Nykyisin vanha työni taloushallinnon asiantuntijana on jo jäänyt sivutoimiseksi ja pyöritän päätoimisesti Piia Paper –verkkokauppaani.

 
Craftaamossa pidän seuraavat kaksi kurssia:BRUSHO

Kurssilla tutustumme Brusho Crystal Color –värijauheisiin ja teemme erilaisia taustoja, joita voitte sitten kotona hyödyntää vaikkapa atc- ja onnittelukortteihin. Tutustumme myös muutamiin Brushojen kanssa yhteensopiviin tuotteisiin kuten nestemäiseen Aquawax –vahaan ja Wax Resist –puikkoihin.  Valmistamme myös jokaiselle oman custom- värisuihkeen kotienviemisiksi. Kurssi sisältää kaikki tarvittavat materiaalit.  Suojavaatteet (esim. essu ja suojakäsineet) kuitenkin kannattaa varata ja oman kuumailmapuhaltimen tuominen vähentää jonottamista, sillä puhaltimia on paikalla rajoitettu määrä.


CARPE FERRUGO

Kurssin nimen mukaisesti tartumme ruosteeseen ja teemme 20x20 cm kokoisen mixed media canvas  -työn.  Kurssin alkupuolella käymme läpi keskeisimmät mixed media –tekniikat, joita on helppo hyödyntää myös art journalissa myöhemmin.  Lisäksi tutustumme Paperartsyn Fusions – ja Rusting Powder –aineisiin.  Kurssi sopii sekä aloittelijoille että edistyneemmille.   Kurssi sisältää kaikki tarvittavat materiaalit.  Suojavaatteet (esim. essu ja suojakäsineet) kuitenkin kannattaa varata ja toivon että mahdollisimman moni tuo myös oman askartelukäyttöön tarkoitetun kuumailmapuhaltimen mikäli sellaisen omistaa ja näin paikalla olevien puhaltimien luo ei pääse syntymään pitkiä jonoja.

Nähdään syksyllä Ikaalisissa!

Halauksin,

Piia
https://www.piiapaper.com/fi

Instagram: https://www.instagram.com/piiapaper/


💓 💓 💓 💓 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti