torstai 10. toukokuuta 2018

Craftaamon kauppiaat osa 2: Sannin Helmi

https://www.sanninhelmi.fi/

Hei kaikki!

Olen Sanni, Sannin Helmen yrittäjä. Olen toiminut terveysalan yrittäjänä pian 7 vuotta, ja paperipuotini sai alkunsa pari vuotta sitten. Olen aina ollut paperin rakastaja ja näpertäjä luonteeltani, ja jo pienenä tyttönä tykännyt vihkoista, tarroista jne. Nyt on aivan ihanaa vastapainoa muille töille pitää puotia, jossa tuotteet ovat itselle niin lähellä sydäntä. Puotini toimii verkossa, ja kierrämme myös messuilla myymässä.


Puotini pääpaino on kalenteriaskartelussa, joka vei mukanaan keväällä 2016. Silloin planneribuumi oli juuri saapunut Suomeen. Aloin kesällä tehdä kalentereihin tarroja ja ne ovat edelleen kauppani myydyin artikkeli. Alusta asti valikoimissa on ollut myös paperikkoja, leimoja, washeja jne, eli niin paperi- kuin korttiaskartelijoille sopivia tarvikkeita ja valikoimaa pyrin kasvattamaan koko ajan.

Craftaamo on ensimmäinen kunnon koko viikonlopun kestävä askartelutapahtuma johon osallistun, ja odotan syksyä jo innolla. Mikään ei ole ihanampaa kuin tavata samanhenkisiä ihmisiä, jakaa ja saada inspiraatiota muilta. Nähdään Craftaamossa!

-Sanni-
www.sanninhelmi.fi
Facebookissa: Sannin Helmen Paperipuoti
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti