torstai 31. toukokuuta 2018

Ajatuksia Askartelutapahtumista #2

Muistan ensimmäisen kerran kun osallistuin askartelutapaamiseen Tampereella.
Siitä on kulunut aikaa useampikin vuosi.
Olin silloin vielä aivan noviisi näissä kuvioissa, olin ehkä korttien tekemistä ehtinyt harrastaa jo muutamia vuosia mutta skräppäys saatikka muut taiteen osa-alueet oli mulle ihan uutta.
En muista kysyinkö itse että mitä tarvitsee ottaa mukaan vai lukiko se tapaamisen esittelyssä mutta muistan tekstin:" Mukaan et tarvitse muuta kuin sakset ja kynän". Noudatin ohjetta kirjaimellisesti ja mukanani olivat vain nuo sakset ja kynä. (valokuvat taisi olla myös listassa)

Totuus kyllä valkeni melko pian kun silmät ymmyrkäisinä katselin kanssa-askartelijoideni repertuaaria: Papereita, värejä, leikkureita, koristeita, jne jne.
No onneksi jo silloin paikalla oli askartelutarvikemyyjiä, joilta sain hankittua edes jotain välinettä ettei tarvinnut sentään vain muiden tekemistä katsella.
Eipä silti muiden tekemistä katsellessa vielä vuosien päästäkin enin aikani kuluu näissä tapaamisissa ja tottakai juoruamisessa sekä shoppailussa.
Oon tuon ensimmäisen kerran jälkeen osallistunut vähintään kerran vuodessa erilaisiin tapaamisiin. Niissä pääsee tapaamaan "face to face" muita askartelijoita, vaihtamaan kuulumisia ja näkemään mikä "nyt on in" tässä mielenkiintoisessa ja paljon antavassa maailmassa.
Mikä parasta kaikki on lähellä!
kaverit, askarteluvälineet, ruokailu ja majoitus. 
Ei tarvitse muuta kuin nauttia ja tehdä just sitä mistä tykkää.
Ai niin yksi tärkeä osa meinasi unohtua:
Kurssit!
Kursseilla saadaan nauttia taitavien opettajien ohjeista ja inspiraatiosta. 
Siellä pääsee opettelemaan ihan käytännössä
mikä tällä hetkellä on "se juttu"

Suosittelen siis lämpimästi kaikille näitä tapaamisia!

Toivottavasti tapaamme Craftaamossa.
t. Merkku

1 kommentti: