torstai 7. kesäkuuta 2018

Craftaamon kauppiaat osa 4: Piia Paper


https://www.piiapaper.com/fi

Hei kaikki !

Olen Piia Takalo ja Piia Paper –verkkokaupan kauppias.  Paperiaskartelutaustaa minulta löytyy ihan teinivuosilta saakka yli 20 vuoden takaa, mutta ammatiksi tämä homma kasvoi ihan hiljalleen harrastuksesta ja Piian Räpellykset -blogista.  Aluksi tein yrityksen alla kaupallisia yhteistyöprojekteja eri firmojen kanssa esim. Fiskars , julkaisin askarteluohjeita  lehdissä ja kirjoitin blogia. Hiljalleen sivuun kasvoi pieni materiaalivarasto ja hiljalleen alkoi kysyntä kasvaa ja olla tarvetta pitää varastossa vähän isompiakin määriä perustarvikkeita. Tästä syntyi aluksi Piian Räpellykset –blogin yhteyteen pieni Facebookissa toimiva askartelupuoti ja vuoden 2017  keväällä sitten toiminta laajeni ihan verkkokaupaksi uudella nimellä.  13.6.2017 vietettiinkin sitten Piia Paper –verkkokaupan virallisia avajaisia ja kohta onkin tiedossa 1-vuotissynttärit.

 
Verkkokaupan tuotevalikoima on hyvin minun näköiseni ja punainen lanka valikoimien ylläpidossa ovatkin pitkälle omat mieltymykset.  Koen että on mukava myydä tuotteita, joita  itsekin rakastan käyttää ja voin lämpimästi suositella muillekin.  Suurin osa valikoimasta tulee lähialueelta eli suosin erityisesti eurooppalaisia,  laadukkaita ja ekologisia valmistajia.  Lempituotteitani ovat tietysti kaupan nimenkin mukaan kauniit paperit  -   mutta leimasimet, chipboard- leikekuviot, sabluunat, stanssit, maalit ja mixed media-mömmöt ovat myös laajasti valikoimissa edustettuina.

 
Täältä Lapista on messuille yleensä liian pitkästi matkaa, mutta kun kuulin Nannan järjestävän Craftaamon en voinut kieltäytyä, sillä se kuulosti ihan täydelliseltä viikonlopulta. Parasta askartelussa ovat juuri erilaiset messut, tapahtumat ja kurssit, joilla pääsee kohtaamaan ihmisiä sekä verkostoitumaan ja oppimaan uutta!  Olen kiertänyt ulkomailla monet messuja ja kursseja yhdistävät tapahtumat ja rakastunut varsinkin Version Scrap- tapahtumaan Pariisissa -  onkin ihan huippua että meillä nyt on samantapainen tapahtuma viimein tulossa tänne Suomeen!

Ihanaa siis olla syksyllä Craftaamossa mukana sekä myyjänä  että opettajana ja toivottavasti monet teistä tapaan siellä myös Brushot tutuiksi- ja Carpe Ferrugo –kursseillani.

Aurinkoista kesää kaikille ja nähdään syksyllä!

-Piia-

Instagram: piiapaper

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti