torstai 17. toukokuuta 2018

Craftaamon kauppiaat osa 3: Heidin Korttipaja


https://www.korttipaja.fi/fi


Moikka!   

Olen Heidi Autio, korttipaja.fi-nettikaupan puotipuksu💚
  
Korttipaja on toiminut täysipäiväisesti vuodesta 2013 (sitä ennen jonkin aikaa öisesti päivätyön ohessa ;) ) ja tässä ajassa yrityksestä on kasvanut liki 10000 nimikkeen laaja askartelualan nettikauppa. Valikoimasta löytyy laadukkaita tuotteita niin korttiaskarteluun, kalenterituunailuun kuin mixed mediaankin. Laaduntarkkailu sujuu luonnostaan, kun tulee paljon askarreltua itsekin edelleen. Näin ollen ovat monet tuotteet tositestissä ja helpottaahan se myös, kun tietää ja tuntee tuotteensa hyvin.

Käsillä tekeminen on aina ollut elämäntapa tavalla tai toisella ja on ilo ja onni, että saa jakaa tätä antoisaa hommaa toisten samanhenkisten kanssa. Ideoiden, kokemusten ja vinkkien jakaminen on tärkeä osa Korttipajan toimintaa ja suurin ilonaihe se, kun näkee jonkun saaneen inspiraation tai vaikutteita esimerkiksi videoistani. Sydämeni sykkii vahvimmin korttiaskartelulle ja rakkaus onkin kestänyt jo toistakymmentä vuotta! Lempparituotteita omalla askartelupöydälläni ovat kaikenmaailman värit -> leimamusteet, vesivärit, mömmöt, maalit, kohojauheet ja niiden kaikkien testailu ja sekoitteleminen keskenään saa sydämeni laulamaan 💓


Tärkein rooli elämässä on kuitenkin saada olla äiti kahdelle ihanalle ”tirppanalle” ja puolisko niiden iskälle 💓 Perhe antaa voimaa ja vastapainoa, sekä korvaamatonta tukea ja apua myös yrittämiseen.

Toivottavasti nähdään Craftaamossa!

Heidi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti