torstai 19. huhtikuuta 2018

Kurssit tulleet myyntiin!

Craftaamon kurssit ovat saapuneet myyntiin!

kipin kapin kauppaan... 
klikkaa tästä napista
https://holvi.com/shop/craftaamo/

💓 💓 💓 💓 💓


💓 💓 💓 💓 💓

KURSSIT


Kurssin vetää: Marika Koskimäki-Ketelä

Oletko aina halunnut kirjoittaa kauniisti kalentereihin tai muistamisiin ja kortteihin? 
Nyt sinulla on mahdollisuus oppia brush/hand lettering - perusteita helposti, sivellintusseilla.

Tehokkaalla kurssilla opimme käyttämään värikkäitä sivellintekstaustusseja ja tekstaamaan niillä kauniisti kirjaimia, tekstejä ja lennokkaita yksittäisiä lauseita. 
Launtain aikana pääset kokeilemaan useampia erilaisia sivellintusseja, kyniä ja mm. metallihohtovärejä tummalle paperille.

Kurssilla tutustumme eri tyyppisiin tusseihin ja käymme läpi kirjainten perusvedot. 
Opit kaikki kirjaimet ja aakkoston perusteet, niin pienet kuin isotkin kirjaimet.
Teemme kirjaimia aluksi yksinkertaisesti ja perusasioiden jälkeen kokeilemme lisätä kirjaimiimme niitä ihania koukeroita, varjoja ja yksityiskohtia, lisäksi tekstaamme sanoja ja lauseita sekä saamme kirjaimet "hyppimään". Kurssin aikana opit myös käyttämään vesi- ja mustepullovärejä ja tekemään kirjaimia vesivärisivelmimellä.

Sivellintusseilla on helppo aloittaa kalligrafiaharrastus ja värejä löytyy laidasta laitaan.

Kurssin hintaan 35 € 
sisältyy kaikki kurssilla käytettävät materiaalit,
ja nämä saat kaikki mukaasi päivän päättyessä:
- Aakkos/harjoitusmoniste kirjanen
- 1 sivellintussi
- harjoituspaperit kurssin ajaksi
- värien sekoituslaatan
- mustan paperi, metallihohtoväreillä tekstaamiseen.

Osta kurssi tästä!

💓 💓 💓 💓 💓


Kurssin vetää: Marika Koskimäki-Ketelä

Aloitetaan lauantain kurssi perusharjoitusten kautta, hiusterällä tekstaten ja siihen saat sopivan kynänvarren, sekä musteen. Tehdään ensin yksinkertaisia kirjainmuotoja ja siitä edetään koristeellisiin ja lennokkaampiin kaunokirjaimiin (katso googlesta modern calligraphy&brush lettering). Iltapäivän mittaan opitaan muutamia sommittelun perusteita esimerkiksi kortteihin, kuoriin ja pieniin runotauluihin.

Kulta/metallihohtoväreillä tekstaus ja tummille papereille kirjoittaminen tulee myös tutuksi sekä helpot koristelutekniikat isoille alkukirjaimille (saatte kokeilla Marikan väreillä kultatekniikoita).

Pääset lyhyesti kokeilemaan myös erilaisia tekstausvälineitä, jotka tukevat hiusteran käyttöä. Marikan työkalupakista löytyy esimerkiksi erikokoiset sivellintussit jne.

Kurssin hinta on 35 € 
ja sisältää opetuksen sekä kaikki materiaalit.
Nämä saat kotiin mukaan kurssilta:
- harjoitus/aakkosmoniste - kirjanen
- hiusterä
- olkavarsi terälle (musta varsi, jossa "koukku")
- mustepullo
-laadukasta harjoituspaperia
- mustan paperin metallihohtoväreillä tekstaamiseen

Osta kurssi tästä!

💓 💓 💓 💓 💓

Elina Strömberg


💓 💓 💓 💓 💓

Elina Strömberg

HUOM! AIKATAULUN MUUTOS, 
aikaisemmasta aikataulusta poiketen kurssi siirretty iltapäivään!
 
Osta kurssi tästä!

 💓 💓 💓 💓 💓


  Piia Takalo: BRUSHO TUTUKSI  25€
Kurssilla tutustumme Brusho Crystal Color –värijauheisiin ja teemme erilaisia taustoja, joita voitte sitten kotona hyödyntää vaikkapa atc- ja onnittelukortteihin. Tutustumme myös muutamiin Brushojen kanssa yhteensopiviin tuotteisiin kuten nestemäiseen Aquawax –vahaan ja Wax Resist –puikkoihin.  Valmistamme myös jokaiselle oman custom- värisuihkeen kotienviemisiksi. Kurssi sisältää kaikki tarvittavat materiaalit.  Suojavaatteet (esim. essu ja suojakäsineet) kuitenkin kannattaa varata ja oman kuumailmapuhaltimen tuominen vähentää jonottamista, sillä puhaltimia on paikalla rajoitettu määrä.

Osta kurssi tästä!

 💓 💓 💓 💓 💓

Piia Takalo: CARPE FERRUGO 35 €
Kurssin nimen mukaisesti tartumme ruosteeseen ja teemme 20x20 cm kokoisen mixed media canvas  -työn.  Kurssin alkupuolella käymme läpi keskeisimmät mixed media –tekniikat, joita on helppo hyödyntää myös art journalissa myöhemmin.  Lisäksi tutustumme Paperartsyn Fusions – ja Rusting Powder –aineisiin.  Kurssi sopii sekä aloittelijoille että edistyneemmille.   Kurssi sisältää kaikki tarvittavat materiaalit.  Suojavaatteet (esim. essu ja suojakäsineet) kuitenkin kannattaa varata ja toivon että mahdollisimman moni tuo myös oman askartelukäyttöön tarkoitetun kuumailmapuhaltimen mikäli sellaisen omistaa ja näin paikalla olevien puhaltimien luo ei pääse syntymään pitkiä jonoja.

Osta kurssi tästä!

 💓 💓 💓 💓 💓

Sanna Lippert
Lauantaina 22.9.18 klo 13-16
Lauantaina askartelemme minialbumin teemalla „Mietelausekirjanen“. 
Käytämme paljon Canvas Corp Brandsin  tuotteita minialbumin tekemiseen sekä koristelemme albumin sivut erilaisilla sabluunatekniikoilla. Mietelauseet  ovat minusta hirmuisen inspiroivia ja siksi haluaisin rakentaa kirjasen niiden säilyttämiseen – toki minialbumia voi käyttää vaikka Craftaamo-viikonlopun traveller´s journalina. 
Hinta 37 €

Osta kurssi tästä!

 💓 💓 💓 💓 💓

Sanna Lippert
 Sunnuntaina 23.9.18 klo 9-12
 Sunnuntai-aamulle on varattuna hauska canvas-projekti „Metsänhenki“, 
jossa käytämme ruiskevärejä, tekstuuripastaa ja erilaisia mixed media tekniikoita ja rakennamme metsän hengen / haltijan koristamaan vaikka omaa askartelunurkkausta. Pieni esitehtäväkin kuuluu osaksi tätä projektia ja tekee siitä vielä persoonallisemman. 
Hinta 37 € 

Osta kurssi tästä!

 💓 💓 💓 💓 💓

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti